Aparat za brijanje Braun 5050CC-D

Aparat za brijanje Braun 5050CC-D

Budite prvi koji će pregledati ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

499,90 KM

Platite na 12 rata bez kamata
karticama VISA i MasterCard UniCredit Banke


Dostava: 5,00 KM po narudžbi
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe: Moguće unutar 7 dana

Garancija: 24 mjeseca
ILI

Aparat za brijanje Braun 5050CC-D W

Tehnologija FlexMotion za učinkovito brijanje s manje pritiska na kožu, čime se smanjuju iritacije kože. Sustav UltraActiveLift učinkovito podiže i podrezuje dlačice u manje poteza. Mrežica s oštricama CrossHair zahvaća kratke i tvrdoglave dlačice donoseći iznimnu temeljitost za dugoročne rezultate. Inteligentna jedinica za čišćenje i punjenje Clean&Charge s 4 funkcije: čisti, puni, podmazuje i bira program čišćenja. Potpuno periv.

Novi brijaći aparat Braun Series 5 – Uspijeva tamo gdje drugi zapinju. Maksimalne performanse. Izvanredna udobnost za kožu. Čak i na problematičnim područjima.
Nova Series 5 opremljena je jedinstvenom kombinacijom snage i preciznosti za beskompromisne performanse, zadržavajući pritom vrhunsku razinu udobnosti za kožu. Dok nova tehnologija FlexMotion pruža značajno veći dodir s kožom na problematičnim područjima kako bi se omogućilo što učinkovitije brijanje, novi PowerDrive donosi 20% jači motor nego do sada za brzo brijanje čak i guste brade. Svi brijaći aparati iz Series 5 u cijelosti su proizvedeni u Njemačkoj te ujedinjuju najnapredniju tehnologiju, svjetski poznat Braunov dizajn i najviše Braunove standarde kvalitete. Osim toga, s njima možete uživati i u praktičnosti jedine jedinice za čišćenje i punjenje na bazi alkohola s 4 funkcije na svijetu koja jednim pritiskom na prekidač automatski čisti, puni, podmazuje i odabire program čišćenja kako bi vaš brijaći aparat svakoga dana bio kao nov. Braun – Designed to make a difference.

Nova tehnologija FlexMotion za učinkovito brijanje s manje pritiska na kožu, čime se smanjuju iritacije kože
- MicroMotion
Individualnim zaustavljanjem dijelova za podrezivanje ujednačeno odgovara na najsitnije konture i automatski pokreće sustav MacroMotion
- MacroMotion
Pokretna glava s nagibom do 40° lako prelazi i preko većih kontura donoseći maksimalnu ugodnost

Patentirani UltraActiveLift učinkovito hvata problematične dlačice posebno na vratu i ispod brade. Jedinstveni oscilirajući središnji trimer podiže i podrezuje polegnute dlačice u manje poteza
Mrežica s oštricama CrossHair za iznimnu temeljitost i dugoročne rezultate. Hvata tvrdoglave dlačice koje rastu u različitim smjerovima, kao i najkraće dlačice.
Novo napajanje PowerDrive za iznimno brzo brijanje čak i kada se radi o gustoj bradi.20% jači motor nego ranije daje dostatan moment sile na svakom terenu.

Nova Series 5 dolazi s jedinicom Clean&Charge, jedinom jedinicom za čišćenje i punjenje na bazi alkohola s 4 funkcije na svijetu, koja jednim pritiskom na prekidač čisti, puni, podmazuje i odabire program čišćenja kako bi vaš brijaći aparat svakoga dana bio kao nov.

  1. Podmazuje prilikom svakog čišćenja za dugotrajnu efikasnost podrezivanja dlačica. 
  2. Čisti znatno higijenskije od ispiranja pod tekućom vodom. Primjetno ugodnije za kožu. 
  3. Puni baterije kako bi vam njihov maksimalan kapacitet uvijek bio na raspolaganju. 
  4. Inteligentan odabir programa čišćenja osigurava ekonomičnu uporabu tekućine za čišćenje.

Braun je izumitelj jedinice za čišćenje, s više od 10 godina iskustva u tom području. Braun je ujedno i jedina marka koja koristi tekućinu za čišćenje na bazi alkohola koja prilikom svakog čišćenja eliminira 99,99% mikroba i bakterija. Testovi su pokazali da je uporaba jedinice Clean&Charge 10 puta higijenskija od običnog ispiranja brijaćeg aparata pod tekućom vodom. Više od 150 ispitanika potvrdilo je primjetno temeljitije brijanje, a više od 110 ispitanika se složilo da je brijanje bilo ugodnije za kožu nakon redovne uporabe jedinice Clean&Charge*. A kako redovito čišćenje pruža optimalnu higijenu, možete uživati u svježini brijanja čistim brijaćim aparatom svakoga dana. Ako svoj brijaći aparat čistite dvaput tjedno, patronu sa sredstvom za čišćenje trebat ćete zamijeniti tek svaka 2-3 mjeseca kako biste osigurali da će vaš brijaći aparat svakoga dana bit kao nov.
*istraživanje mišljenja potrošača, provedeno u Njemačkoj 2009. godine

Proizvođač Braun
Model 5050CC-D
Dodatni Opis

1. Podmazuje prilikom svakog čišćenja za dugotrajnu efikasnost podrezivanja dlačica.
2. Čisti znatno higijenskije od ispiranja pod tekućom vodom. Primjetno ugodnije za kožu.
3. Puni baterije kako bi vam njihov maksimalan kapacitet uvijek bio na raspolaganju.
4. Inteligentan odabir programa čišćenja osigurava ekonomičnu uporabu tekućine za čišćenje.

Koristi razmake za odvajanje oznaka. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.


Napišite Vašu Recenziju

Vaša recenzija: Aparat za brijanje Braun 5050CC-D

Kako ocjenjujete ovaj proizvod? *

  1 zvjezdica 2 zvjezdice 3 zvjezdica 4 zvjezdica 5 zvjezdica
Cijena
Vrijednost
Kvalitet

Možete biti zainteresirani za sljedeći proizvode