Bežične slušalice Sony WF1000XM3S.CE7

Bežične slušalice Sony WF1000XM3S.CE7

Budite prvi koji će pregledati ovaj proizvod

Dostupnost: Nema na stanju

KM 499,90

Platite na 12 rata bez kamata
karticama VISA i MasterCard UniCredit Banke


Dostava: 5,00 KM po narudžbi
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe: Moguće unutar 7 dana

Garancija: 24 mjeseca

Bežične slušalice Sony WF1000XM3S.CE7

Samo glazba. Ništa drugo.
Stavite vanjski svijet na čekanje i potpuno se prepustite glazbi – bez buke, žica i ometanja. Uživajte u vrhunskom zvuku, najboljoj blokadi buke na tržištu i satima čiste slobode slušanja.

Najbolja blokada buke na tržištu
Tehnologija blokade zvuke u slušalicama WF-1000XM3 naprednija je nego ikada prije u našim zaista bežičnim slušalicama uz HD procesor za blokadu buke QN1e. To vam dopušta da se u potpunosti izgubite u svojoj glazbi.

Tehnologija s dva senzora buke
Dvostruki mikrofoni – jedan okrenut prema naprijed, a drugi prema natrag – na površini slušalica hvataju više zvukova iz okruženja, bilo da je riječ o buci tijekom letova, prometu ili uredskom čavrljanju.

HD procesor za blokadu buke QN1e
Nakon uočavanja zvuka iz okruženja, HD procesor za blokadu buke QN1e počinje s radom. Ne samo da uklanja znatno više šumova na gotovo svim frekvencijama već i koristi manje energije.

Izvanredna kvaliteta zvuka
Slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3 i vrhunskom tehnologijom zvuka omogućuju slušanje bez buke i nevjerojatnu kvalitetu zvuka.

Pogonska jedinica od 6 mm
U slušalice je smještena sitna, no snažna pogonska jedinica od 6 mm koja omogućuje reprodukciju bogatog, čistog, širokog zvuka.

HD procesor za blokadu buke QN1e
Visestruko talentirani HD procesor za blokadu buke QN1e objedinjuje digitalno uklanjanje buke, 24-bitnu obradu audiosignala i pretvarač digitalnog u analogni signal uz pojačalo za slušalice. Rezultat? Vrhunski zvuk s minimalnim izobličenjem.

Poboljšajte digitalnu glazbu uz DSEE HX
Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava kvalitetu komprimiranih digitalnih glazbenih datoteka gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije.

Potpuna bežična tehnologija
Uz bežičnu tehnologiju Bluetooth® i ergonomski dizajn za cjelodnevnu udobnost, slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3 jamče potpunu bežičnu slobodu.

Vrhunska sloboda slušanja
Novi Bluetooth® čip i optimizirani dizajn antene pružaju stabilnu vezu za sate kvalitetnog bežičnog usmjeravanja.

Savršene za gledanje TV emisija, filmova i ostalog
Gledate videosadržaj s pametnog telefona ili tableta? Napredna bežična veza putem slušalica WF-1000XM3 sinkronizira ono što vidite na zaslonu točno s onime što čujete putem slušalica i tako omogućuje ugodnije gledanje.

Vrhunsko slušanje uz novi Bluetooth® čip
Umjesto prijenosa zvuka od jednog do drugog uha, novi Bluetooth® čip istodobno prenosi zvuk u lijevo i desno uho, što omogućuje vrhunski doživljaj slušanja.

Optimizirani dizajn antene
Položaj Bluetooth® antene na slušalicama optimiziran je da zajamči širu pokrivenost. To pomaže pri održavanju jakog signala za neprekinutu usmjeravanje.

Dizajnirane za sigurno i stabilno prianjanje

Ergonomska trostruka struktura
Slušalice za blokadu buke ergonomski su dizajnirane da omoguće kontakt s tri različite točke uha radi sigurnog, udobnog prianjanja.

Gumena površina visokog trenja
Gumena površina otporna na trenje jamči sigurno prianjanje slušalica s blokadom buke u uhu tako da ne bi neočekivano ispale.

Baterija za cijeli dan
Uz slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3 glazba nikad ne prestaje svirati.

Do 24 sata slušanja 
Kada su u potpunosti napunjene, slušalice pružaju 6 sati napajanja, dok praktično kućište omogućuje dodatna tri punjenja da bi izdržale cijeli dan korištenja. To donosi 24 sata slušanja bez šumova. Ako isključite blokadu buke, trajat će još dulje – 8 sati reprodukcije kada su u potpunosti napunjene uz dodatna tri punjenja s pomoću kućišta za punjenje i ukupno 32 sata reprodukcije.

Brzo punjenje kada vam je potrebno
Ponekad je glazba odmah potrebna. Ako je baterija slušalica pri kraju, 10-minutno brzo punjenje u kućište za punjenje pružit će vam do 90 minuta reprodukcije.

Praktično magnetno kućište za punjenje
Vratite slušalice s funkcijom blokade buke u kućište za punjenje i one će kliknuti zahvaljujući magnetiziranoj unutrašnjosti. USB-C kabel omogućuje ponovno punjenje kućišta jednostavno i brzo te tako pruža još jedan dan slušanja.

Pametnije slušanje
Inovativna tehnologija SENSE ENGINE™ u slušalicama WF-1000XM3 poboljšava doživljaj slušanja putem niza pametnih značajki.

Razgovarajte na dodir uz značajku Quick Attention
Postavljanje prsta na slušalicu smanjuje glasnoću i propušta zvuk iz okruženja. To vam omogućuje da u trenutku čavrljate bez skidanja slušalica.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite
Aplikacija Sony | Headphones Connect pruža prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski detektira što radite – primjerice, putujete, hodate ili čekate – a zatim prilagođava postavke zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji. Postavke možete i prilagoditi tako da odgovaraju vašim željama.

 • Putovanje

Putujte bez smetnji i prepustite se glazbi bez pozadinske buke.

 • Hodanje

Ostanite svjesni svega oko sebe dok uživate u glazbi, bez obzira na to nalazite li se na ulici ili u uredu.

 • Čekanje

Čujte važne objave dok čekate uz smanjenu ostalu pozadinsku buku.

Slušalice koje reagiraju na vas
Senzor blizine u svakoj slušalici može otkriti nosite li jednu slušalicu ili pak obje i u skladu s time prilagoditi reprodukciju.

Pauzirajte glazbu
Izvadite jednu slušalicu i glazba će se automatski pauzirati s obje strane.

Nastavite slušati
Vratite slušalicu u uho i glazba će automatski nastaviti s reprodukcijom.

Upravljajte načinom na koji slušate glazbu
Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect kontrola ambijentalnog zvuka omogućuje vam da prilagodite jačinu pozadinskog zvuka i i pruža mogućnosti prilagođavanja glasova koji će se čuti. U međuvremenu vam equalizer omogućuje da prilagodite razine zvuka tako da odgovaraju vašoj glazbi.

Uz glasovni pomoćnik samo recite što želite
Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga. Uz Google asistent samo trebate pitati.

Jasniji pozivi bez upotrebe ruku
Jednostavno pozivanje bez upotrebe ruku omogućuje vam bezbrižan razgovor. Slušalice WF-1000XM3 pružaju jasniju kvalitetu zvuka i omogućuju pozivanje uz jednu slušalicu ili obje slušalice. To vam omogućuje da punite samo jednu slušalicu ili jasno čujete pozive čak i u glasnim okruženjima.

Upravljanje nadohvat ruke
Slušalice WF-1000XM3 imaju postavke za intuitivne dodirne kontrole; samo, primjerice, dodirnite lijevu slušalicu da biste s uklanjanja buke prešli na zvuk iz okruženja ili pak dvaput dodirnite desnu slušalicu da biste prešli na sljedeću pjesmu.

Prilagodljive dodirne kontrole
Ako želite prilagoditi svoje dodirne kontrole, nema problema. Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da dodijelite alternativne mogućnosti, kao što je Google asistent, svakoj slušalici.

Moderan klasični stil
Slušalice čistog i minimalističkog izgleda te kućište za punjenje vrhunske obrade daju elegantan i nenametljiv stil.

Sve što vam je potrebno
U kutiji se nalaze USB-C kabel za punjenje i dvije vrste slušalica različitih veličina.

Proizvođač Sony
Model WF1000XM3S.CE7
Dodatni Opis
 • Digitalno s HD procesor za blokadu buke QN1e i tehnologijom s dva senzora buke
 • Istinski bežični dizajn uz BLUETOOTH® bežičnu tehnologiju
 • Trajanje baterije do 24 sati za cjelodnevno slušanje
 • Funkcija Quick Attention omogućuje vam da jednostavno čavrljate bez skidanja slušalica
 • Moderni klasični dizajn pristaje savršeno u uši
 • POGONSKI SKLOP 6 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
 • DSEE HX Da
 • FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTH® TEHNOLOGIJE) 20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
 • NFC Da (torbica)

Koristi razmake za odvajanje oznaka. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.


Napišite Vašu Recenziju

Vaša recenzija: Bežične slušalice Sony WF1000XM3S.CE7

Kako ocjenjujete ovaj proizvod? *

  1 zvjezdica 2 zvjezdice 3 zvjezdica 4 zvjezdica 5 zvjezdica
Cijena
Vrijednost
Kvalitet

Možete biti zainteresirani za sljedeći proizvode