Linija Panasonic SC-TMAX10E-K

Linija Panasonic SC-TMAX10E-K

Budite prvi koji će pregledati ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

489,90KM

Platite na 12 rata bez kamata
karticama VISA i MasterCard UniCredit Banke


Dostava: 5,00 KM po narudžbi
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe: Moguće unutar 7 dana

Garancija: 24 mjeseca
ILI

Linija Panasonic SC-TMAX10E-K

Kompletne karaoke za autentično iskustvo noćnog provoda
Serija TMAX ima dva priključka za mikrofone za pjevanje dueta s članovima obitelji i prijateljima. Nudi se nekoliko značajki koje olakšavaju pjevanje, poput Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*1, BGM (pozadinska glazba) Level Control i Mic EQ. A funkcija jeke (Echo) proizvode sjajne efekte za pjevanje karaoka.

Panasonicova aplikacija Max Juke stavlja lakoću korištenja na prvo mjesto
Ova aplikacija za pametne telefone koja se lako koristi (povezana preko Bluetootha) proširuje mogućnosti novih sustava TMAX i čini njihovu upotrebu još ugodnijom. Osnovne radnje, prilagodba osvjetljenja i odabir efekata za karaoke samo su neke od brojnih značajki kojima je lako i zabavno upravljati putem ove aplikacije. Jukebox Request omogućuje korisnicima da biraju glazbene želje s playliste koju dijeli nekolicina prijatelja, tako da je korištenje sustava zabavno svima, a ne samo jednoj osobi.

DJ-ajte kao profesionalac
Svi modeli TMAX nude značajku DJ Sampler koja omogućuje da se glazbi tijekom reprodukcije dodaju zvukovi kao što su scratching, eksplozije i trubljenje. Svi modeli iz obje serije imaju i šest DJ-ovskih efekata, uključujući phaser, rezanje zvuka i električnu jeku, koji korisnicima daju kontrolu nad glazbom radi zabavljanja slušatelja s trikovima i zvukovima nalik onima koje koriste DJ-ovi.

Airquake bas
Zahvaljujući Airquake basu, Panasonicovu jedinstvenom sustavu priključaka za refleksiju basova, serija TMAX nudi jako dobar zvuk u najnižem registru. Učinkovitim guranjem vibracija zraka koje nastaju iza niskotonca velikog promjera prema prednjem dijelu zvučnika, zvuk basa se znatno pojačava i curi, pa tako nastaje tup i snažan zvuk koji će vas dobro protresti.

Sustav s dva pojačala
Modeli TMAX koriste sustav s dva pojačala (Dual Drive System) koji nudi iznimno snažan zvuk zahvaljujući dvama pojačalima spojenim na jedan ili dva niskotonska zvučnika. TMAX10 ima jedan niskotonski zvučnik s dvostrukom zavojnicom.

Igra svjetla koja stvara atmosferu kao u klubu
TMAX10 ima razne svjetlosne uzorke oko ruba zvučnika koji nose naziv Blue Edge Illumination. Oni proizvode svjetlosne efekte koji se sinkroniziraju s glazbom i poboljšavaju atmosferu na partyju bez obzira u kojem se prostoru koriste.

Snaga towera: sve prednosti dizajna s jednim kućištem
Serija TMAX oslanja se na dizajn towera s jednim kućištem koji koristi Panasonicov općeprihvaćeni dizajn Exo-Frame. Jedinica se nalazi u robusnom oscilirajućem okviru koji je dovoljno krut da obuzda snažan zvuk sustava TMAX. Pozicioniranje gumba oko lijevog, desnog i donjeg ruba gornje ploče sada je dodatno poboljšano za sve radnje – kontrole su jednostavne i intuitivne. Unaprijeđena je i prenosivost zahvaljujući ugrađenim ručkama na rubovima kako bi se modeli TMAX lako podizali, prenosili i smještali.

Kompatibilni sa spremnicima napajanja
TMAX10 se može napajati pomoću vanjskog spremnika napajanja (≥ 2,1 A), pa korisnici mogu slušati omiljenu glazbu ma gdje se nalazili, a da pritom ne moraju razmišljati o utičnicama.

Proizvođač Panasonic
Model SC-TMAX10E-K
Dodatni Opis

Zvučne značajke
Izlazna snaga: 300 W (RMS)
digitalno pojačalo
1 x niskotonski zvučnik promjera 20 cm s dva pojačala
2 x visokotonski zvučnik promjera 6 cm
AIRQUAKE BAS
D. Bass

Pametne značajke
DJ Jukebox
DJ Sampler
DJ efekti
Panasonicova aplikacija MAX Juke
Kompletne karaoke sa 6 efekata
Bežična tehnologija Bluetooth
Reprodukcija CD-ova

Dizajn
Dizajn Exo-Frame
Ugrađena ručka
Osvjetljenje Blue Edge
Rad na vanjskom spremniku napajanja (> 2,1 A)

Koristi razmake za odvajanje oznaka. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.


Napišite Vašu Recenziju

Vaša recenzija: Linija Panasonic SC-TMAX10E-K

Kako ocjenjujete ovaj proizvod? *

  1 zvjezdica 2 zvjezdice 3 zvjezdica 4 zvjezdica 5 zvjezdica
Cijena
Vrijednost
Kvalitet

Možete biti zainteresirani za sljedeći proizvode