Ugradbeni set Candy FCP602X - ECH64CC

Ugradbeni set Candy FCP602X - ECH64CC

Budite prvi koji će pregledati ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

Regularna Cijena: KM 649,90

Posebna cijena KM 599,90

Platite na 12 rata bez kamata
karticama VISA i MasterCard UniCredit Banke


Dostava: 5,00 KM po narudžbi
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe: Moguće unutar 7 dana

Garancija: 60 mjeseci
ILI

Ugradbeni set Candy FCP602X-ECH64CC

Ugradbena ploca Candy CH64

  • Vrsta: Staklokeramicka
  • Broj istovremeno aktivnih površina za kuhanje: 4
  • Materijal: Staklokeramicka
  • Dimenzije ugradbenog prostora: 560x490 mm

Ugradbena pecnica Candy FCP602X

  • Ventilatorska rerna
  • Enrgetska klasa: A+
  • Odmrzavanje
  • Gornji i donji grijac + ventilator
  • Cook light - program za grilovanje povrca sa manje ulja
  • Donji grijac + ventilator
  • Grill
  • PIZZA program

Energetska ucinkovitost A+
Candy shvaca važnost uštede energije - upravo zato vecina naših modela pecnica ima A+ klasu energetske ucinkovitosti.
Staticka ili ventilacijska pecnica? Najbolja metoda pecenja?
Ovo pitanje predstavlja izazov za sve: nove pridošlice u kuhinji, pa cak i najiskusnije kuhare koji moraju savladati novi recept. Ne postoji jedinstven odgovor, ali možemo nauciti razlikovati dvije vrste pecenja, kako bi, ovisno o slucaju, odabrali najbolji. Važno je odabrati pecnicu koja omogucuje uspješnu pripremu hrane uz oba nacina pecenja.

Pocnimo s osnovama: razlike izmedu vrsta zagrijavanja
Kako bismo osigurali pravilnu pripremu hrane, važno je shvatiti razliku izmedu staticke i ventilacijske pecnice: ventilacijska pece na ujednacen nacin, zahvaljujuci kruženju zraka koje raspršuje toplinu dok staticka pecnica proizvodi toplinu vodoravno ili okomito. Neovisno o željenom nacinu pripreme, važno je upozoriti da se dvije metode razlikuju za oko 20°C: 180 °C staticke pecnice odgovara 160 °C ventilacijske pecnice.
Kako metoda pecenja utjece na naša jela? Ventilacijska pecnica osigurava brže i ujednacenije pecenje, a hrana je socnija i aromaticnija. Staticka pecnica, s druge strane, jamci sporije, ali pažljivije pecenje, idealno za jela koja moraju biti dobro pecena i suša iznutra.

Kada koristiti ventilacijsku pecnicu?
Ova vrsta pecenja idealna je za pripremu više jela istovremeno, zato što toplina dopire do svih dijelova pecnice. Na taj nacin možete koristiti obje police, primjerice za pripremu pecenke na gornjem i krumpira na donjem dijelu, ili lazanja i povrca, ribe i priloga. Takoder, preporuca se korištenje te metode za pripremu hrane s hrskavom koricom: ribe, bijelog mesa, crvenog mesa, povrca, tjestenine, ali i slastica s mekim punjenjem.

Kada koristiti staticku pecnicu?
Korištenje staticke pecnice namijenjeno je za sve namirnice koje zahtijevaju sporije pecenje uz sušu unutrašnjost, poput dizanog tijesta - namirnice kojoj je potrebno pecenje da "naraste".
S obzirom da kod staticke pecnice unutrašnji zidovi služe kao otpornici - bez kruženja zraka koje raspršuje toplinu - hrana je jednoliko pecena sa svih strana. Idealno za jela poput kruha, pizze, pogace, ali i kolaca, keksi, meringa ili biskvit torti.

Vrijeme je za obrok!
Uz ove jednostavne informacije, sada možete odabrati idealan nacin pripreme svojih jela: Isprobajte nove recepte, budite strpljivi i...uživajte u svom jelu!

Proizvođač Candy
Model FCP602X - ECH64CC
Dodatni Opis CANDY

Koristi razmake za odvajanje oznaka. Koristi jednostruke navodnike (') za fraze.


Napišite Vašu Recenziju

Vaša recenzija: Ugradbeni set Candy FCP602X - ECH64CC

Kako ocjenjujete ovaj proizvod? *

  1 zvjezdica 2 zvjezdice 3 zvjezdica 4 zvjezdica 5 zvjezdica
Cijena
Vrijednost
Kvalitet

Možete biti zainteresirani za sljedeći proizvode